DEXTRO ENERGY* - JIJ HEBT DE MOTIVATIE, wij geven jou de extra boost

Dextro Energy* is er voor je wanneer het er voor jou het meest toe doet, wanneer je het beste van jezelf wilt geven, aanwezig en zeer gemotiveerd wilt zijn om "er bovenop te zitten". We begrijpen hoe belangrijk focus en prestatie voor je zijn - dat je moeiteloos en zelfstandig toegang wilt hebben tot je "I can do it" momenten. Je wil mentaal en fysiek op je best presteren. In de flow komen. Ogenschijnlijk zonder moeite, zelfverzekerd en altijd een stap voor in het dagelijks leven zijn. De producten van Dextro Energy* bieden je snelle en ongecompliceerde ondersteuning voor je kleine en grote uitdagingen.
De kerncompetentie van Dextro Energy* zijn snelle koolhydraten. De brandstof van ons kernproduct glucose komt snel en direct in de bloedbaan terecht. Deze eigenschap maakt onze tabletten al meer dan 90 jaar tot een klassieker op sportvelden, in collegezalen, klaslokalen en kantoren. Als je nog iets anders nodig hebt, vind je bij ons ook drankjes, energy gums, vloeibare gels en supplementen. Dat is Dextro Energy* - de bewezen specialist voor snelwerkende voeding en voedingssupplementen.

ENERGY TABLETTEN*

Onze dextrose tabletten voorzien je snel van koolhydraten met korte ketens, wanneer je ze nodig hebt! Deze koolhydraten worden onmiddellijk opgenomen in de bloedbaan en worden opgenomen daar waar ze nodig zijn – in de hersenen en in je spieren. Of het nu voor je werk, studie of je dagelijkse leven is: Dextro Energy* dextrose tabletten zijn er wanneer je ze nodig hebt.

Onze energieleverende tabletten zijn veganistisch, cafeïnevrij en ideaal voor onderweg. Wij bieden onze dextrose tabletten aan in verschillende frisse en fruitige smaken. 14 gemakkelijk te kauwen tabletten - geschikt voor de kleinste broekzak.

Energy Gums*

Speciaal voor alle mensen met een actieve levensstijl hebben wij onze vegan Energy Gums* ontwikkeld. De Enery Gums* voorzien je van snelle beschikbare koolhydraten. Ze hebben daarnaast een fruitige smaak en bevatten afhankelijk van de variant extra mineralen.

Je kunt de Dextro Energy* Gums gemakkelijk meenemen en perfect portioneren - of je nu aan het hiken, joggen, voetballen, of in de sportschool aan het trainen bent. Dit maakt onze handige Energy Gums* het kauwbare alternatief voor sportgel - altijd en overal. Alle varianten Energy Gums* zijn tevens veganistisch, vetvrij, palmolie vrij en vrij van kunstmatige zoetstoffen.

ZERO CALORIES ELECTROLYTEN DRANK°

Als we zweten, verliest ons lichaam elektrolyten. Als deze niet worden aangevuld, worden onze prestaties beïnvloed. Je kunt onze Zero Calories° elektrolyttabletten gemakkelijk oplossen in water - zo creeer je een lekkere frisse sportdrank met elektrolyten die volledig suikervrij is°. Dextro Energy Zero Calories is een handig voedingssupplement zonder calorieën°, die vooral geschikt is voor korte trainingssessies of wanneer de inname van koolhydraten niet nodig is. De smaak: heerlijk, dankzij de variatie in frisse en fruitige smaken. Het effect: de Zero Calories° elektrolyttabletten voorzien je van natrium, magnesium, chloride, calcium en kalium. Kortom onze bruistabletten bieden je alle vijf essentiële elektrolyten die helpen je prestaties op peil te houden. Perfect voor tijds het sporten, in het dagelijkse leven en voor alle uitdagingen die je wilt aangaan.

°van toepassing op de bereide drank. *Magnesium draagt bij tot een normaal energiemetabolisme. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

LIQUID GEL

Onze vloeibare gel is speciaal ontwikkeld voor tijdens het sporten en voor alle andere fysieke uitdagingen die je wilt aangaan. Dextro Energy Liquid Gel levert je snel werkende koolhydraten in drinkbare vorm met dextrose. De verpakking is hersluitbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. De vloeibare, snelle koolhydraten worden onmiddellijk opgenomen in het bloed - en voorzien vervolgens de hersenen en spieren van essentiële voedingsstoffen. Je kunt zo onder andere je glycogeenvoorraden aanvullen - en weer het beste van jezelf geven. Alle Liquid Gel varianten zijn daarnaast veganistisch, glutenvrij en lactosevrij.

SPORT TABLETTEN*

Onze Sport Tabletten* bevatten alles wat je nodig hebt tijdens het sporten. Snel beschikbare koolhydraten gaan rechtstreeks in de bloedbaan en van daaruit naar de hersenen en de spieren. De Sport Tabletten bevatten vitamine B1, B6 en C ter ondersteuning van je metabolische functies en magnesium, dat onder andere de normale werking van de spieren bevordert - of je nu squasht of fietst.

Onze Sport Tabletten* zijn handig verpakt - waardoor onze combinatie van dextrose, vitamines en magnesium je ideale metgezel is voor alle sportieve uitdagingen.

DEXTROSE DRINK

Onze Dextrose Drink is het vloeibare alternatief voor onze dextrose tabletten. De snelle koolhydraten in onze Dextrose Drink komen onmiddellijk in de bloedbaan terecht (sneller dan welke banaan dan ook!) en van daaruit naar je spieren en hersenen - waar ze worden omgezet en onder andere je glycogeenvoorraden kunnen aanvullen of direct worden gebruikt.

De Dextrose Drink biedt 18g snelwerkende glucose, ideaal voor onderweg - klaar om te drinken, gemakkelijk te openen en hersluitbaar. Deze veganistische vloeibare glucosedrank is verkrijgbaar in de fruitige smaken: zwarte bessen, sinaasappel en appel.

* bevat koolhydraten.
° van toepassing op de geprepareerde drank.
* magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.